У Партії регіонів вважають акцію протесту опозиції водночас і дрібним хуліганством, і свідченням демократії

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 7.02.2012 13:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16574

Голова фракції Партії регіонів у Раді Олександр Єфремов назвав хуліганством акцію БЮТ під час виступу Президента Віктора Януковича в парламенті.

Про це він сказав на брифінгу.

"Коли люди, які починають щось робити, не знають, чим вони будуть закінчувати, - це виглядає немовби дрібні хулігани, що розгубилися у своїх діях. По іншому трактувати це було просто неможливо. А взагалі в мене виникає зовсім просте питання: а навіщо все це було затіяно?" – заявив регіонал.

За словами Єфремова, на початку акції опозиції він був засмучений.

"Коли окремі представники опозиції почали свою акцію в залі, я спочатку був трішки засмучений, а потім подивився на те, що відбулося реально... Опозиція, що 2 роки намагалася ліпити з нашої держави тоталітарну, а із президента - диктатора, вона сьогодні своїми діями, своїми руками перед обличчям всіх послів й очами всіх послів зруйнувала цей образ", - зазначив нардеп.

Єфремов також висловив співчуття з приводу того, що акція була спробою перервати змістовний і конструктивний виступ глави держави щодо найважливіших соціально-економічних питань.

Як повідомлялося раніше, депутати від БЮТ, які сьогодні під час усього виступу Президента у Раді влаштували йому шумовий супровід вигуками "Юлі – волю!" та махали банером із зображенням своєї лідерки, запевняють, що весь перфоманс не був запланований.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.