Російські вибори. Путінські соколи здійснили агітрейд на Японію

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 9.02.2012 10:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16598

Японські ВПС були підняті за тривогою через обліт повітряного простору Японії п’ятьма російськими військовими літаками.

Токіо назвало цей випадок "безпрецедентним". Згідно з повідомленням, вранці над акваторією у північного острова Хоккайдо та північного краю острова Хонсю пролетіли два стратегічні бомбардувальники Ту-95, два фронтових розвідника Су-24 і літак дальнього радіолокаційного виявлення і управління А-50.

За даними джерел в міністерстві оборони, порушення повітряного простору не було.

Однак появу одразу п’яти військових літаків поблизу повітряного простору Японії у відомстві назвали безпрецедентним.

Нагадаємо, у вересні 2011 року два російські бомбардувальники Ту-95 за 14 годин облетіли територію Японії, не порушуючи при цьому її повітряного простору.

Від “Аратти”: за дивним збігом обставин, рейд російської військової авіації до кордонів Японії співпав з виборчою кампанією з обрання Президента РФ. При тому, позиції головного претендента на цю посаду Владіміра Путіна - не такі вже й міцні. У Москві та багатьох російських містах не припиняються багатотисячні антипутінскі мітинги громадян.

Оскільки Путін вже далеко не вперше балатується на цю посаду, то не можна не помітити "дивну" закономірність його агітації: обов’язково під час вибрчої кампанії відбувається щось пов’язане з війною. Або вибухають житлові будинки з людьми, або чечнців( до речі громадян РФ) "мочать у сортирах". Як бачимо нинішня кампанія відрізняється хіба що тим, що суб’єктами агітаційної агресії замість громадян Росії стали країни, які межують цією "миролюбивою" державою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.