“Святі отці” не бояться ні земного суду, ні небесного (відео)

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.02.2012 16:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16610

У центрі Києва затриманий нетверезий священик за кермом позашляховика.

Священик пошкодив свою машину і намагався пошкодити міліцейське авто

У середу, 8 лютого, близько 14:30 у ДАІ надійшла інформація про те, що по бульвару Шевченка, у напрямку центру рухається автомобіль Mitsubishi Pajero, грубо порушуючи правила дорожнього руху та створює аварійні ситуації.

Як повідомили Корреспондент.net у ДАІ, автомобіль був оперативно затриманий співробітниками ДАІ біля Ботанічного саду. Водій позашляховика поводився неадекватно, пошкодив свою машину і намагався пошкодити міліцейське авто.

Правоохоронці насилу впоралися з дебоширом, який розмахував кулаками і ледь не вибив скло службового авто. До приїзду наряду міліції співробітники ДАІ замкнули його в джипі

Водієві запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння. Однак порушник у присутності свідків категорично відмовився від будь-яких перевірок.

У ДАІ повідомляють, що за кермом авто перебував священик. У нього вилучили посвідчення на право керування автомобілем і склали відповідний протокол.

Посвідчення священника Київської єпархії УПЦ МП на ім`я Миколи Клименка (Свято-Троїцький храм, с.Троєщина, вул. Кірова, 2 б)

Автомобіль порушника передали довіреній особі, яка поставила його на стоянку на території Києво-Печерської Лаври (що свідчить про належність порушника до УПЦ московського патріархату - прим. «Аратти»). Порушник категорично відмовився підписувати протокол, а також не захотів взяти тимчасовий дозвіл на право керування.

Найближчим часом документи передадуть до суду для прийняття рішення.

У ДАІ нагадують, що згідно з чинним законодавством, за це порушення передбачено штраф у сумі від 2550 до 3400 гривень, або позбавлення права керування на строк від одного до двох років.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.