“Тушкогейт”. На Банковій вважають, що відповідати мають і Рибаков, і Забзалюк

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 9.02.2012 22:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16615

Депутат від БЮТ Роман Забзалюк і депутат групи Реформи заради майбутнього Ігор Рибаков повинні відповісти за інцидент з підкупом народних депутатів у Верховній Раді.

Таку думку озвучив радник президента - керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента Андрій Портнов в ефірі 5 каналу.

"Для того щоб не тиснути ні на кого своїми натяками, вважаю, що обидва фігуранти цієї історії, обидва, мають нести відповідальність", - зазначив він.

"Хочу сказати, що цей випадок ганьбить ділову еліту нашої країну. Нажаль вони обидва мають нести відповідальність", - додав чиновник.

Як відомо, 23 грудня 2011 року Забзалюк вийшов зі складу фракції "БЮТ-Батьківщина", а 10 січня увійшов до складу депутатської групи "Реформи заради майбутнього".

8 лютого Забзалюк заявив, що його вихід з фракції "БЮТ-Батьківщина" був підпорядкований головній меті - провести розслідування планів провладної більшості та їх мотивів щодо утворення "тушкової метастази у Верховній Раді".

Депутат оприлюднив аудіозаписи, на яких чутно голоси, схожі на Забзалюка і лідера групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова. В ході розмови Забзалюку запропонували гроші за його перехід і діяльність проти "Батьківщини".

Забзалюк ініціюватиме створення слідчої комісії у Верховній раді з тим, щоб розслідувати оприлюднену ним інформації про передачу грошей за перехід до групи "Реформи заради майбутнього".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.