Міліція вже відпрацьовує методи боротьби з опозиційними агітаторами

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.02.2012 15:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16632

10 лютого 2012 року працівники Червоноармійського райвідділу міліції влаштували обшуки в агітаційних наметах Всеукраїнського об’єднання “Свобода” та затримали кількох членів партії, які провадили агітацію за кандидата у депутати Сидора Кізіна.

Про це повідомляє прес-служба "Свободи".

Підставою для затримання націоналістів та проведення обшуків у наметах стала заява колишнього начальника слідчого відділу Червоноармійського РВ Михайла Ільчука, який є довіреною особою кандидата у депутати Д. Кропачова.

Своїми діями працівники міліції перешкодили проведенню передвиборчої агітації ВО "Свобода" в останній день, відведений для агітації.

На дії працівників міліції було подану скаргу у зв’язку з перевищенням службових повноважень та перешкоджанню виборчому процесу.

"Нам прикро, що працівники Червоноармійського РВ дозволили втягнути себе у передвиборчу боротьбу на боці одного з кандидатів. Водночас ми чекаємо пояснень від керівництва житомирського "Фронту Змін" у зв’язку з цим інцидентом", – прокоментував ситуацію Сидір Кізін.

Нагадаємо, голова Житомирської обласної "Свободи" Сидір Кізін балотується у депутати Житомирської облради від Червоноармійського району.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.