Захист Тимошенко оскаржив судове рішення про “розумний” термін читання твору СБУ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.02.2012 14:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16651

Захист Юлії Тимошенко сьогодні звернувся до Київського районного суду Харкова з заявою про оскарження судового рішення щодо обмеження Юлії Тимошенко та її захисників у часі на ознайомлення з матеріалами кримінальної справи щодо діяльності корпорації “Єдині енергетичні системи України”.

"Сьогодні, відповідно до встановлених законодавством строків, ми оскаржили рішення судді Золотарьової", - сказав Сергій Власенко, повідомляє персональний сайт Тимошенко.

Захисник нагадав, що отримав копію постанови Київського райсуду Харкова напередодні, увечері 9 лютого.

"Постанова не ґрунтується на фактах. Як завжди, суд і Служба безпеки України перекрутили повністю всі факти і обставини. Звичайно, саме тому вони не захотіли бачити захист в залі судового засідання. Саме тому захист попередили про розгляд лише на початку судового засідання", - наголосив він.

Як відомо, Київський районний суд Харкова 9 лютого задовільнив позов слідчого СБУ про обмеження Юлії Тимошенко у часі для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи до 28 березня. Засідання суду відбувалося за відсутності Юлії Тимошенко та її захисників.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.