Напередодні голосування за Путіна в Росії прикриють залишки свободи слова

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 14.02.2012 09:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16658

Керівництво ВАТ “Газпром-Медіа” зажадало дострокової відставки ради директорів радіостанції “Эха Москвы”.

Про це 14 лютого повідомив в своєму микроблозі на Twitter головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов.

Також у "Газпром-Медіа" зажадали зміни складу незалежних директорів "Эха Москвы". На думку Венедиктова, це означає, що він, а також заступник головного редактора радіостанції Володимир Варфоломєєв позбудуться своїх постів у раді директорів.

Замість себе і Варфоломєєва Олексій Венедиктов запропонував ввести в раду директорів генерального директора "Эха Москвы" і телекомпанії "Эхо-ТБ" Юрія Федутінова.

Від “Аратти”: загальновідомо, що радіостанція "Эхо Москвы" була остнньою територією, де існувала санкціонована Кремлем свобрда слова. Очевидно, що тепер, перед "виборами" Путіна і після того, як радіостанція поширювала інформацію про мітинги опозиції, терпець влади урвався.

Що буде далі? Достатньо пригадати історію з телеканалом НТВ, який колись також насмілився подавати в ефір інформацію не так, як її бажали бачити у Кремлі. Саме власник у особі "Газпром-Медіа" - став таким собі "міністерством правди" і тепер аудиторія НТВ отримує виключно "правильну" інформацію, ретельно погоджену з кремлівськими чиновниками.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.