У парламенті стріляли

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.12.2006 19:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1666

За словами нардепів ніби стрілянина була у порожньому кабінеті (чи у порожній кабінет) нардепа-регіонала. По версії парламентарів із вогнепальної зброї. Міліція вважає, що шибку розбив камінець...

Сьогодні вранці в кабінет депутата від Партії регіонів Юлії Ковальової, який знаходиться в приміщенні бюджетного комітету на Банковій, залетіла куля.

Про це йдеться в повідомленні поширеному помічником депутата Олександром Горобцем.

За його словами, станом на 12:30 "велика група експертів у міліцейських одностроях і в цивільному заповнили кабінет №603 (шостий поверх вулиці Банкової 6/8) і з фототехнікою, спеціальним приладдям обслідують буквально кожен сантиметр".

"Будь-що вияснити у фахівців із приводу того, блукаюча це куля, чи з прицільного пострілу - не має змоги, оскільки ніхто на такі питання не відповідає", - зазначив помічник депутата.

Він відзначив, кабінет №603, в який потрапила куля, займає Юлія Ковальова, номер 119 у партійному списку Партії регіонів.

Поруч із кабінетом Юлії Ковальової – вікна апартаментів народного депутата України Олександра Буряка (БЮТ), Василя Потапова (Партія регіонів), тут же вікна робочого кабінету Раїси Богатирьової.

За повідомленням того ж джерела, у кабінеті нардепа нібито знайшли дві гільзи а також отвір у підголов'ї депутатського крісла.

Міліція розслідує обставини можливого обстрілу з пістолета Комітету Верховної Ради з питань державного бюджету на вул. Банкової в Києві.

Про це повідомив начальник прес-служби Головного управління міністерства внутрішніх справ у Києві Володимир Поліщук.

"У вікні бюджетного комітету маленький отвір, хтось міг просто кинути камінець і розбити вікно", - повідомив Поліщук.

Зараз співробітники міліції проводять розслідування за даним фактом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.