До Тимошенко не допускають адвоката

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.02.2012 12:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16662

Захисника екс-прем’єр-міністра Сергія Власенка сьогодні не допускають до Юлії Тимошенко у Качанівській виправній колонії.

"Ці незаконні дії відбуваються, незважаючи на мій статус захисника та статус народного депутата", - сказав Сергій Власенко, повідомляє персональний сайт Юлії Тимошенко.

За його словами, не зрозуміло, з яких причин адміністрація колонії блокує зустріч з Юлією Тимошенко. "Вчора ввечері я розмовляв з керівництвом Качанівської колонії і Первушкін підтвердив інформацію про можливість зустрічі з Юлією Тимошенко", - додав захисник.

Сергій Власенко також повідомив, що за дорученням екс-прем‘єр-міністра підготував довідку про юридичні аспекти медичного обслуговування людей в місцях позбавлення волі. "Проте ані побачити Юлію Тимошенко, ані передати їй документи я не можу", - наголосив він.

Захисник впевнений, що керівництво колонії навмисно, за командою з Банкової, перешкоджає його зустрічі з Юлією Тимошенко, аби унеможливити його спілкування з нею до зустрічі з іноземними лікарями. "Режим Януковича навмисно чинить перешкоди у роботі іноземних лікарів. Такі дії можуть свідчити лише про одне – бажання режиму сховати правду про справжній стан здоров‘я Юлії Тимошенко", - заявив Сергій Власенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.