Журналістів хочуть судити за статтю про картоплю по 7 грн

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 14.02.2012 12:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16663

Журналіста, який написав матеріал про тендерні закупівлі продуктів харчування для шкільних їдалень за завищеними цінами, начальник Управління освіти Донецької міськради Валентин Лактіонов хоче засудити.

На думку Лактіонова, в донецьких ЗМІ піднялася хвиля "істерії і провокацій" у зв’язку з інформацією видання "Донецьк. Коментарі" про ціну продуктів харчування, закуплених для шкільних їдалень Донецька.

"Один шановний або, напевно, нешановний автор написав. Я просив його ознайомитися з цим питанням. Він не побажав ознайомитися. Не бажає - значить, будемо з’ясовувати в суді, чому він використовує моє прізвище", - заявив Лактіонов.

Разом з тим він підкреслив, що не є в даний час головною тендерного комітету, проте довіряє його співробітникам. Прізвище журналіста чиновник відмовився називати.

Нагадаємо, наприкінці січня 2011 року стало відомо, що Управління освіти Донецької міськради через тендери закупило для шкіл картоплю по 6,60 грн за кілограм, у той час, як ринкова ціна її складала 2-3 грн за кг.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.