Власенко заявляє, що концтабірна медицина традиційно прибрехує

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.02.2012 15:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16669

Керівник медичної комісії від МОЗ Раїса Моїсєєнко розповсюджує неправдиву інформацію про те, що Юлія Тимошенко нібито відмовилася від обстеження її медиками міжнародної комісії.

Про це повідомила прес-служба «Батьківщини».

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що у випадку зриву обстеження Юлії Тимошенко міжнародними лікарями, відповідальність за це буде нести влада та ті, хто, за замовленням Банкової, розповсюджують неправдиву інформацію.

Сергій Власенко наголосив, що «Юлія Тимошенко, як і заявляла про це раніше, готова до обстеження медиками міжнародної комісії, - вона проти лікарів від МОЗ, які є залежними від влади».

«Інформацію про те, що Тимошенко нібито відмовляється від обстеження міжнародними лікарями він вважає абсурдною та такою, яка не відповідає дійсності», - наголосив він.

Захисник Тимошенко підкреслив, що Юлія Тимошенко «сьогодні заявила те саме, на чому наголошувала раніше».

Власенко також нагадав, що Юлія Тимошенко сама наполягала, щоб її обстежували закордонні лікарі. За його словами, «Тимошенко і зараз наполягає на обстеженні її закордонними лікарями, що може відбутися у присутності представника медичної частини пенітенціарної служби, як це і передбачено законом».

«Відповідальність за можливий зрив місії міжнародної медичної комісії з обстеження здоров‘я Юлії Тимошенко повністю покладається на діючу українську влади та тих, хто прислуговуючи режиму, розповсюджує неправдиву та недостовірну інформацію»,- наголосив захисник.

Сергій Власенко також звернув увагу на те, що Раїса Моїсєєнко сьогодні неодноразово заявляла, що якщо Юлія Тимошенко відмовиться від обстеження українськими лікарями, призначеними МОЗ, то ці лікарі не братимуть участь в обстеженні і це не вплине на результати роботи комісії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.