Черновецький влаштував чергове шоу для медіа

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 13.12.2006 19:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1667

Сьогодні київський мер Черновецький презентував власну версію силового протистояння у столичній мерії. Вона дещо відрізняється від відеоряду, показаного на всю Україну телеканалами.

Трансляція ТРК "Київ" останнього засідання Київради була перервана під час промови Юлії Тимошенко через відсутність у залі головуючого.

Про це заявив київський мер Леонід Черновецький, відповідаючи на питання журналістів.

"Трансляція була перервана, тому що вона можлива лише тоді, коли є головуючий, якщо його нема – сесії нема", - заявив він.

"Для піару Юлії Володимирівни хай вона платить вам бабки і йде до вас телеканали", - додав він.

Водночас Черновецький закликав журналістів бути присутніми на засіданнях Київради і сказав, що він усіляко сприятиме свободі слова.

Разом з тим, відповідаючи на питання телеканалу СТБ, чому він проводив сесію в туалеті, Черновецький звинуватив журналіста у брехні: "Підіть у туалет, і ви там почуєте ще більш цікаву інформацію. Будьте в собі, я стверджую, що все, що ви кажете – образа. Якщо ви не хочете позовів, не кажіть дурниць".

На репліку, що це цитата Тимошенко, а не власна здогадка, Черновецький заявив, що журналіст неправильно ставить питання.

Водночас у розмові з "Українською правдою" Черновецький повідомив, що засідання проводилося на 10-му поверсі.

При цьому він заявив, що не блокував ліфти і входи меблями, оскільки "в принципі на таке не здатен".

"Але те, що там були вжиті якісь заходи, думаю, це правда", - додав мер.

Також Черновецький запросив журналістів до сесійної зали і показав їм меблі та обладнання, начебто потрощені депутатами БЮТ.

У залі можна було побачити розтрощені вщент стільці, які валялись навколо президії, а також зіпсовані комп’ютери та систему для голосування, в тому числі викручені мікрофони.

Водночас журналісти, які працюють у Київраді, повідомили, що у вівторок увечері, коли депутати БЮТ, "Наша Україна" та блоку Кличка залишили зал, меблі були в порядку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.