Власенко заявив, що концтабірні медики намагалися отримати конфіденційну інформацію про Тимошенко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.02.2012 15:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16684

Результати незалежного медичного обстеження Юлії Тимошенко будуть оприлюднені найближчим часом.

Про це повідомив її захисник Сергій Власенко, передає прес-служба «Батьківщини».

«Нарешті відбулося незалежне медичне обстеження стану здоров’я Юлії Тимошенко», - сказав він.

Власенко розповів, що німецькі лікарі вчора завершили обстеження і він сподівається, що результати знаходяться вже у Тимошенко.

При цьому він уточнив, що конверт з результати обстеження спочатку був переданий до рук медичного працівника Качанівської колонії, за умови, що сьогодні зранку він буде переданий екс-прем’єру.

При цьому Сергій Власенко зазначив, влада продовжує розповсюджувати неправдиву інформацію про обстеження з метою приховування реального стану здоров’я Юлії Тимошенко.

За його словами, в разі, якщо влада знову оприлюднить неправдиву інформацію, він сподіється, що Юлія Тимошенко дозволить оприлюднити достовірні результати обстеження.

Він повідомив, що обстеження проводили лише незалежні медичні фахівці з Німеччини, а представник МОЗ і пенітенціарної служби лише були присутні при обстеженні, не приймаючи ніякої участі.

«Результати обстеження в тих межах, в яких не порушується медична таємниця і конфіденційність, будуть найближчим часом оприлюднені», - пообіцяв адвокат.

Власенко також звернув увагу на те, що німецьких лікарів, які закінчили свою роботу о 12-ій годині ночі, ще три години «мурижили» представники пенітенціарної служби.

«Наскільки я знаю, робилася спроба переконати їх в тому, щоб вони підписали договір про обмін конфіденційною інформацією з українськими чиновниками МОЗ», - заявив Власенко та додав, що згідно з інформацією, якою він володіє, німецькі медики на це не погодились.

За словами адвоката, сьогодні обстеження Юлії Тимошенко продовжать медики з Канади.

Він також подякував німецьким та канадським лікарям, урядам Німеччини та Канади за їх роботу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.