Закриття сайту “Дорожній контроль” – боротьба із громадянським суспільством

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.02.2012 19:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16690

Незалежна медіа-профспілка України заявляє, що закриття через судове рішення сайту “Дорожній контроль” є прикладом того, як корумповані елементи в правоохоронних органах борються проти контролю громадськості.

Вони таким чином намагаються закрити рота тим, хто моніторить Державну автоінспекцію і регулярно викриває неправомірні дії працівників ДАІ по відношенню до автомобілістів.

Крім того, корупціонери у міліцейських погонах показали можливий механізм закриття будь-якого ЗМІ, котрий не догодив можновладцям.

НМПУ звертає увагу, що це вже боротьба не проти політичних опонентів чинної влади, а проти громадянського суспільства. Проти тих активних громадян, які не бажають миритися з нинішніми хибними грабіжницькими звичаями і прагнуть їх змінити. Медіа-профспілка закликає народних дорожніх контролерів не опускати руки і відкрити інший сайт.

Як ми повідомляли раніше, рішенням Деснянського райсуду Києва тимчасово припинено роботу сайту «Дорожний контроль» за коментарі, які «ганьблять честь і гідність». У відповідь - рішенням інтернет-спільноти «покладено» сайт ДАІ МВС України.

Про це повідомили представники сайту.

За їхніми словами, дане рішення було прийнято без відома «Дорожного контролю» в справі за позовом інспектора «Кобри» ДАІ МВС Гетманцева Г.В. до «Дорожнього контролю».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.