Роксолана-Сумська «кинула обідку» і зібралася до Росії

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.02.2012 06:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16728

Прибічники Ю.Тимошенко погрожують Ользі Сумській через лист-звернення до впливових жінок світу.

Ольга Сумська кардинально змінила свою думку по відношенню до Юлії Тимошенко

За словами народної артистки України Ольги Сумської, на її адресу надходять численні погрози з боку прибічників екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко через її підпис під листом-зверненням до впливових жінок світу, в якому висвітлюється негативний вплив ситуації навколо екс-прем’єрки на євроінтеграційні прагнення України.

Про це вона розповіла у коментарі УНН.

"Я зараз отримую погрози та мати в Інтернеті. На мобільний телефон були дзвінки, і на домашній телефон також. Пишуть різне: і паплюжать, і обзивають. Мене вони вражають своєю жорстокістю та ненавистю. Мене вразило, що народ може так сприймати мою громадянську позицію. Мене це обурює як жінку, як мати", - сказала О.Сумська.

За її словами, найбільше у цій ситуації вона хвилюється за здоров’я своє матері, яка дуже емоційно сприймає таку поведінку людей.

"Сподіваюся, що по вулицям ще можна ходити спокійно, але, чесно кажучи, від цих людей можна очікувати всього, чого завгодно. Чесно кажучи, я зараз перебуваю у шоковому стані. Мені зараз дуже важко", - додала О.Сумська.

Вона також зазначила, що можливим виходом із цієї ситуації вона бачить виїзд за кордон.

"Ніхто в цій державі не захищений. Мне вразила та звірина реакція, яку я побачила в коментаріях. Звідки така жорстокість з боку опозиції і чому саме по відношенню до мене? Я за раз перебуваю на межі того, щоб прийняти рішення поїхати працювати до Росії. А що робити?", - повідомила О.Сумська.

Як відомо, у відповідь на лист до впливових жінок світу, в якому Ліна Костенко, Ніна Матвієнко та Олександра Кужель закликали найвпливовіших жінок світу розглянути можливість застосування обмежувальних заходів до української влади, Банкова організувала «хід у відповідь».

Відомі українки: Ю.Тимошенко – маріонетка в руках противників євроінтеграції України

Семеро інших відомих українок, яких інтернет спільнота встигла наректи «7 високопосадових повій», звернулися до впливових жінок світу з листом, у якому вони висвітлили своє бачення ситуації навколо екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко та того негативного впливу, який це чинить на євроінтеграційні прагнення України. Надаємо текст і цього звернення:

"Звертаємося до Вас, стурбовані тим негативним впливом, який має на українську перспективу активна діяльність Юлії Тимошенко та її оточення, спрямовані на дискредитацію нашої країни.

Ми переконані, що Тимошенко стала маріонеткою в руках тих сил, які завжди намагалися та далі намагаються перешкодити реалізувати євроінтеграційні прагнення України. Звичайну кримінальну справу, яку було порушено проти Тимошенко як проти особи, яка в різні часи завдавала державі великих збитків своїми корупційними діями, було в маніпулятивний спосіб використано для системного й потужного очорнення України. Ці зусилля, дуже щедро фінансовані недругами України, дали гіркі плоди. У результаті було зірвано вчасне підписання Угоди про Асоціацію України з ЄС. Ця мета тепер відкладена на дальшу перспективу. Постраждав весь народ. Постраждали інтереси держави. Сама Тимошенко отримала з цього власні політичні дивіденди, представши перед світом у ролі мучениці, яку переслідує влада.

Однак в Україні ( і не тільки) люди добре знають, хто така Юлія Тимошенко. Про те, як шляхом корупції вона наживала величезні багатства знають багато людей. Втім і на Заході свого часу вийшла книжка "Казино Москва", у якій американський журналіст, внук Бжезинського Метью Бжезинський цілий розділ під назвою "Жінка на 11 мілярдів доларів" присвятив Юлії Тимошенко як соратниці Павла Лазаренка, який за відмивання брудних грошей нині відбуває покарання в американській в’язниці. Відомий український журналіст з інтернет-видання "Українська правда" Сергій Лещенко в одному зі своїх журналістських розслідувань прямим текстом пише, що найбільше грошей на рахунки Лазаренка перераховувала Юлія Тимошенко.

Важко зрозуміти, чому такі важливі факти не враховують західні політики, коли дають свої оцінки і називають звичайну кримінальну справу проти корупціонерки Тимошенко політичним переслідуванням.

Вважаємо своїм обов’язком ще раз звернути увагу впливових жінок світу на ці обставини та на той факт, що громадяни України дають інші оцінки діям Юлії Тимошенко. Більшість суспільства, і про це свідчать соціологічні дослідження, не вважають її політичним в’язнем. Інша річ, що пропагандистська машина, яка працювала на перетворення цього процесу з кримінального на політичний, завдала великої шкоди міжнародному іміджу нашої країни. На жаль, світові політики поставили на одні терези європейське майбутнє України і долю чиновниці –корупціонерки. Ми з глибоким жалем говоримо про це і закликаємо впливових жінок світу вислухати наші аргументи і переглянути своє однозначне ставлення до питання кримінальної справи Юлії Тимошенко", – йдеться в листі.

Це звернення підписали Ірина Дерюгіна, багаторазова чемпіонка Європи і світу з художньої гімнастики, віце-президент федерації гімнастики; Лариса Скорик, професор Національної академії мистецтва та архітектури,громадсько-політичний діяч, одна зі співорганізаторів Народного Руху України; Тетяна Вєркіна, голова ради ректорів вищих навчальних закладів культури і мистецтва України; Ганна Сазоненко, народний вчитель України, директор Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету ім.Шевченка; Наталія Бучинська, народна артистка України; Ольга Сумська, народна артистка України.

Довідка «Аратти». В грудні минулого року Ольга Сумська в інтерв’ю інтернет-виданню Gazeta.ua заявила наступне:

– Господь дає випробування бідній нашій Юлі. А після цього, можливо, у неї буде злет. Бо не може бути постійно така темна сторона, має бути й світла. [...] Я не знаю, як вона це все витримує як жінка. Дуже їй співчуваю і маю надію, що ситуація якимсь чином налагодиться. Сподіваюсь, що люди, які її судять, мають хоч краплину сердечності, зглянуться над нею і все-таки поступляться. Ми не маємо бути байдужими у цій ситуації.

Мені Юлію Володимирівну, як жінку та особистість, дуже шкода.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.