Швед потрапив у снігову пастку і два місяці просидів у машині

Автор/джерело -  © Gazeta.ua



Дата публiкацiї - 19.02.2012 06:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16729

Шведські поліцейські врятували чоловіка, який провів два місяці в заваленій снігом машині. 45-річний швед потрапив у снігову пастку ще в грудні 2011 року.

Більше місяця він харчувався тільки снігом і замерзав від холоду – температура в салоні опускалася до 30 градусів морозу.

Знайшли його випадково: в лісовій глушині в околицях міста Умео водій снігоходу помітив невкриту снігом частину автомобіля. Він розчистив вікно машини і побачив, що всередині знаходиться людина.

В лісовій глушині в околицях міста Умео водій снігоходу помітив невкриту снігом частину автомобіля. Фото - www.folkbladet.nu

Коли на місце прибули правоохоронці, вони виявили в машині чоловіка, який лежав у спальному мішку. Він був виснажений, ледве міг рухатися і говорити, але, тим не менше, був живий.

Врятованого госпіталізували - як очікується, незабаром він зможе детально розповісти і про себе, і про історію свого полону. Поки залишається незрозуміли, яким чином його машина опинилася під заметом і чому він не зміг з неї вибратися.

Медики вже оголосили цей випадок унікальним: мало кому вдавалося вижити без їжі більше двох-трьох тижнів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.