Влада проводить таємні соціологічні дослідження, бо боїться Майдану

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.02.2012 11:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16750

Через політику владного режиму Україна може опинитися в міжнародний ізоляції й ризикує пережити лівійський сценарій.

Про це заявив із парламентської трибуни голова фракції «Наша Україна-Народна Самооборона» Микола Мартиненко, повідомляє прес-служба «Фронту змін».

Він підкреслив, що авторитетні західні політики вже відкрито говорять про санкції до українських чиновників та міжнародну ізоляцію країни.

«Україна залишається без дешевих кредитів МВФ – через переслідування режимом політичних опонентів. І про це чітко сказав Державний департамент США. Світовий банк взагалі заявив про можливість розірвання відносин між Україною та МВФ. Україна вже потрапляє в міжнародну економічну ізоляцію і втрачає будь-яку інвестиційну привабливість» - наголосив Микола Мартиненко.

«По всій країні за вказівкою влади зараз таємно проводяться соціологічні дослідження для з’ясування того, чи можливий в Україні лівійський сценарій?. Відповідь очевидна: такий сценарій можливий. Ви довели всіх до точки кипіння. Протестні настрої зростають небаченими темпами», - сказав він.

Проте, переконаний політик, парламентські вибори в жовтні стануть першим кроком для зміни влади. «Об’єднана опозиція виступає єдиним фронтом, і демократичні сили переможуть на парламентських, а потім і на президентських виборах», - наголосив Микола Мартиненко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.