Євгенія Тимошенко заявляє, що життя її матері у небезпеці

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.02.2012 16:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16762

Маму переслідують, тому що вона є головним політичним конкурентом Януковича.

Про це сьогодні заявила донька лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенія в інтерв’ю програмі HARDtalk на телеканалі ВВС, повідомила прес-служба «Батьківщини».

«Висунуті їй обвинувачення є абсурдними. Її переслідують, тому що вона є головним політичним конкурентом Януковича», - сказала вона, підкресливши, що ув‘язнення її матері стало результатом її боротьби з корупцією та з режимом Януковича.

Євгенія повідомила, що стан здоров‘я Юлії Тимошенко продовжує погіршуватися та наголосила, що режим намагається знищити її матір фізично.

«Стан її здоров‘я постійно погіршується. Мама не отримує належної медичної допомоги, в її камері цілодобово увімкнено світло та ведеться постійне відеоспостереження», сказала Євгенія Тимошенко.

Вона також висловила сумнів, що режим дозволить надати її матері належну медичну допомогу у майбутньому та заявила, що Міністерство охорони здоров‘я продовжує фальсифікувати діагноз Юлії Тимошенко.

"Поки іноземні лікарі готують свої повні рекомендації та діагноз, міністерство охорони здоров’я України продовжує маніпуляції та фальсифікування діагнозу, як вони це робили раніше", - наголосила вона.

Євгенія назвала дуже важкою боротьбу за залучення незалежних іноземних лікарів для обстеження Юлії Тимошенко та подякувала за допомогу у цьому лідерам та політикам західних країн.

Довідково: BBC HARDtalk (важка розмова) є топ програмою телебачення ВВС та являє собою 30-ти хвилинне ґрунтовне інтерв‘ю віч-на віч з ведучим у студії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.