Росія обіцяє “райське життя” холопам у Малоросійській губернії

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 23.02.2012 10:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16785

У переддень президентських виборів у Росії, які пройдуть 4 березня, почали говорити про “нового Путіна”, який здатний забезпечити росіянам значний ріст соціальних благ.

Україні ж радять готуватися до вступу у Митний союз, щоб також відчути "соціальні блага", пише газета "Киевская".

За даними видання, вибори президента Росії ніяк не оминуть Україну і експерти все частіше задаються питанням, чого ж нашій країні слід чекати від "неспокійного сусіда".

Як вважає кремлівський політолог Сергій Марков, Україна зможе отримати низькі ціни на газ, у разі, якщо об’єднає свою економіку з Росією.

"Ми привітали прихід до влади Партії регіонів, яка представляла погляди південного сходу України, однак, українські лідери не виконали своїх обіцянок, не бачать вигід від вступу до Митного союзу, вимагають зниження ринкової ціни на газ", - розповів Марков.

За його словами, Росія раніше чітко дала зрозуміти щодо зниження ціни на газ. Вона готова субсидувати через низькі ціни на газ економіку України тільки в тому випадку, якщо це буде єдина з Росією економіка.

Зазначимо, на часі пропутінські сили беруть старт на 12-річку, опозиція ж відводить чинній владі не більше, ніж півтора роки.

Аналітики, водночас, вже встигли підрахували, що Путін надавав обіцянок на 5 трильйонів рублів, що перевищує можливості російського бюджету.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.