У Бразилії з неба впала таємнича куля

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 24.02.2012 10:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16799

Металева куля невідомого походження звалилася з неба в північному бразильському штаті Мараньян. Об’єкт вагою близько 30 кілограмів утворив метрову воронку на подвір’ї будинку одного з мешканців маленького містечка Анапурус.

За словами господаря будинку, рано вранці 23 лютого він почув сильний гуркіт, а потім "вибух" десь зовсім поруч. Спершу він злякався і наказав дружині не виходити з дому, але потім цікавість пересилила, і подружжя виявило у своєму саду загадковий об’єкт.

На щастя, при приземленні кулі ніхто не постраждав, однак вона пошкодила дерево кеш’ю.

Вочевидь, куля зроблена з металевого сплаву, є один невеликий отвір. Усередині куля явно порожня, але там щось знаходиться - якщо куля підняти і потрясти, помітно, що всередині щось переміщується.

Фахівці з дослідження космосу вважають, що мова йде про частину якогось супутника.

"Місцеві розповідають, що гуркіт був страшний. Хтось злякався, що прийшов обіцяний кінець світу 2012 року, хтось вирішив, що це прибульці. Але я думаю, що це запчастина від супутника", - розповів професор Макс Мауро Гаррет, який живе в сусіднього муніципалітеті Мата-Рома.

Нагадаємо, на початку 2011 року схожа куля впала на північному заході американського штату Колорадо. Але там розібралися швидко: маркування на поверхні об’єкту дозволила упізнати в кулі уламок українсько-російської ракети-носія "Зеніт-3SLБ".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.