«Фронт змін» заявляє, що Банкова намагається зірвати виборчий процес

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.02.2012 12:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16804

Політична партія «Фронт Змін» заявляє, що намагання влади через Конституційний суд переписати закон про вибори народних депутатів України є зривом виборчого процесу.

Для реалізації плану зі зриву виборів Адміністрація Президента не змогла знайти нікого кращого, ніж радника Російської Академії Природознавства, спеціаліста в сфері Нейролінгвістичного програмування, академіка Європейської Академії природознавчих наук, яка не має нічого спільного зі справжньою Європейською Академією Наук, заявляє прес-служба «Фронту змін».

На офіційному сайті цієї людини однозначно написано: «На прес-конференціях йому часто ставлять запитання. Хто за ним стоїть? Він чітко знає на нього відповідь: Президент України, як гарант збереження стабільності і благополуччя держави, обраний волею народу».

Саме за допомогою цієї людини влада намагається реалізувати брудний сценарій зі скасування норм закону про вибори, які унеможливлюють фальсифікації.

Влада чітко усвідомлює свою неспроможність перемогти на виборах за чинним законом, який виборола опозиція. Тому намагається його замінити на закон «про призначення народними депутатами членів Партії регіонів». Для цього знову використовується ручний Конституційний суд, який давно перестав існувати як інституція в Україні, а є лише механізмом прийняття потрібних Президенту Януковичу рішень, що пишуться під диктовку Адміністрації Президента.

Цей закон був ухвалений Верховною Радою конституційною більшістю. Президент як гарант Конституції підписав закон, тим самим засвідчивши його конституційність.

Будь-які спроби переписати виборчий закон – це зрив виборів до Верховної Ради, це шлях до визнання виборів недемократичними.

Ми вимагаємо проведення в Україні демократичних виборів народних депутатів і обрання легітимної Верховної Ради.

Спроби фальсифікації вам не вдадуться!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.