Доктор Хаус «одружився» з українкою, щоб допомогти їй отримати «грін карту»

Автор/джерело -  © NEWSru.ua



Дата публiкацiї - 25.02.2012 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16815

На американському телеканалі Fox вийшла 13 серія «Хазяїн в домі» 8-го сезону популярного телесеріалу «Доктор Хаус». Серед іншого, у цій серії у помешканні Ґреґорі Хауса з’являється портрет Тараса Шевченка.

Телеканал Fox одним епізодом зробив більше для популяризації України, аніж весь Кабінет міністрів у 2011 році

За сюжетом, Хаус одружився із українкою Домінікою Петровою, щоб допомогти їй отримати "ґрін карту", а з нею і право на проживання та роботу в США, - повідомляє MyReport.

Домініка походить з Кременчука. В неї є брат і три дядьки – Микола, Федір і Володимир. Також Домініка має шкільних друзів Василя та Оксану, але з Оксаною вона не спілкується, бо та цілувалася з Павлом, який подобався Домініці.

У цій серії виявляється, що Імміграційна служба США буде перевіряти шлюб Хауса та Петрової, тож вони готуються, щоб не завалити перевірку.

Зокрема, Хаус вішає вдома портрет Тараса Шевченка зі словами: "Твоя бабця гаряченька штучка" ("Your grandmother’s kind of sexy", – тут і далі український переклад цитується за UAteam).

На що Домініка йому відповідає: "That is Taras Shevchenko, the greatest Ukrainian poet" ("Це Тарас Шевченко – великий український поет").

У подальшому розвитку сюжету доктор Хаус та Домініка Петрова готуються до перевірки, навіть проводять фотосесії зі “спільного відпочинку”

У подальшому розвитку сюжету доктор Хаус та Домініка Петрова готуються до перевірки, навіть проводять фотосесії зі “спільного відпочинку”.

Проте перевірку завалюють, але завдяки слізним проханням Домініки подружжю дають ще один шанс й примушують до піврічного спільного життя "день в день". Тож хтозна, чи не буде ще весілля на Полтавщині…

Автор статті окремо подякував телеканалу Fox, який, за його словами, одним епізодом зробив більше для популяризації України, аніж весь Кабінет міністрів у 2011 році – цю серію в день прем’єри дивилося понад 7 мільйонів американців.

Зазначимо, що британський актор Х’ю Лорі, який виконує роль доктора Хауса, 20 червня відвідає з концертом Київ. Постановкою концерту будуть займатися українські фахівці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.