Вирок Луценку - це хрест на системі українського правосуддя

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.02.2012 20:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16824

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко вважає, що вирок керівнику «Народної самооборони» Юрію Луценку – це хрест на усій системі українського правосуддя.

Про це Кличко сказав під стінами Печерського районного суду, де сьогодні оголосили вирок екс-міністру. Віталій Кличко приїхав підтримати Луценка та побажати йому витримки і сил, повідомляє прес-служба партії.

«Сьогодні ми побачили, як знову зганьбилося українське правосуддя. Цей вирок – свідчення того, як країна сповзає до авторитаризму. Я неодноразово повторював, що справи проти Юлії Тимошенко і Юрія Луценка мають політичне підгрунтя. За такою логікою можна посадити будь-якого посадовця в Україні», – зазначив політик.

На думку Кличка, світова спільнота вкотре побачила справжнє обличчя «демократії» нинішньої влади. Зокрема, йдеться про повне ігнорування свобод людини та вибірковість правосуддя, наголошує лідер партії «УДАР». Кличко також наголосив, що як лідер політичної партії, він продовжить доносити об’єктивну інформацію щодо вибіркової дії правосуддя в Україні до всіх європейських політиків, з якими зустрічатиметься найближчим часом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.