ДУС відсторонило директора резиденції гаранта за рукопашну з журналістами

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 28.02.2012 21:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16841

Державне управління справами відсторонило директора державної резиденції “Залісся” Віктора Камінецького на період розслідування інциденту зі знімальною групою телеканалу TВі.

Про це повідомили у прес-службі президента.

Керівництво ДУС звернулося до місцевого управління міліції з проханням розслідувати цей випадок і надати правову оцінку діям його учасників.

Рішення щодо подальшого перебування Камінецького на посаді директора державної резиденції "Залісся" буде прийнято після закінчення розслідування правоохоронними органами.

Як відомо, за даними прес-служби телеканалу ТВі, журналісти Дмитро Гнап та оператор Кирило Шапарь у вівторок намагалися взяти коментар у директора резиденції "Залісся" Віктора Камінецького.

Запитання журналістів обурили директора державної резиденції і Камінецький накинувся на журналіста і оператора, намагаючись вихопити камеру.

В свою чергу глава комітету Верховної Ради з питань свободи слова Юрій Стець звернувся до генпрокурора Віктора Пшонки і глави МВД з проханням порушити проти Камінецького кримінальну справу за ознаками перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.