Хорошковський побачив те, чого не помічає 95% громадян України, - всеохоплююче покращення

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 29.02.2012 17:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16855

На зустрічі з єврокомісаром перший віце-прем’єр розповів про великі успіхи української економіки.

Хорошковський запевнив єврокомісара у значних економічних успіхах України Перший віце-прем’єр-міністр Валерій Хорошковський на зустрічі з єврокомісаром по торгівлі Карелом де Гухтом констатував покращення економічної ситуації в Україні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів. Хорошковський розповів, що проведені в Україні реформи є безпрецедентними. І їхнім результатом стали стабілізація макроекономічної ситуації, покращення умов діяльності суб’єктів господарювання і відновлення позитивної динаміки економічного зростання.

Крім того, Хорошковський запевнив єврокомісара в тому, що створення привабливого інвестиційного клімату в Україні є одним із пріоритетних напрямків роботи уряду.

Зі слів першого віце-прем’єра, основними пріоритетами державної політики з підтримки розвитку бізнесу є дерегуляція підприємницької діяльності, усунення адміністративних бар’єрів, удосконалювання дозвільної системи.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович призначив Валерія Хорошковського на посаду першого віце-прем’єра тиждень тому - 22 лютого.

Від «Аратти». Можливо вельмишановний Валерій Іванович вважає, що Україна - це лише Печерські пагорби з Липками, Межигір`ям та Конча-Заспою? То мусимо його розчарувати. Наприкінці минулого року були опубліковані шокуючі узагальнені результати Україна в рейтингах міжнародних організацій у різних сферах життя. Країна займає третє місце в Європі за кількістю автомобілів класу люкс, і в той же час чверть українців живуть за межею бідності. За кількістю податків і зборів до бюджету Україна встановила абсолютний рекорд і опинилася на останньому місці...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.