Популярний російський актор Олексій Серебряков емігрував до Канади через хамство влади

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.03.2012 14:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16887

Один з найпопулярніших і високооплачуваних акторів російського кінематографу перевіз свою родину до Канади через постійне хамство влади і земляків та державну ідеологію - ідеологію рабів.

Олексій Серебряков в ролі оперуповноваженого МУРа майора Шахова, що розслідує справу “радянської мафії” в серіалі “Мисливці за діамантами”

Російський актор Олексій Серебряков емігрував до Канади разом з сім’єю, бо хоче, щоб його діти росли в іншій ідеології, повідомляє ТСН.ua та АіФ.

"Необов’язково штовхатися ліктями, грубіянити, бути агресивними і боятися людей. Вулична ідеологія цивілізованої країни - це доброзичливість і терпимість, те, чого так бракує в Росії. На жаль, тут, як би я їх не охороняв і не ізолював, від хамства й агресії не захистиш. Це в повітрі. Хам переміг", - сказав актор.

"Минуло лише якихось 150 років, як в Росії скасували кріпосне право. А 70 років радянської історії - що це, як не різновид рабовласницького ладу?! - пояснював свою позицію актор. - Одна частина країни сиділа у в’язниці, інша її охороняла. Про яку демократію може йти мова?! У нас абсолютно рабська психологія! А демократія - це відповідальність..."

Як виявилося, Олексій довго думав про переїзд. Останньою краплею стали літні пожежі 2010-го року. "І справа навіть не в смозі, а в тому, що влада не оголосила про необхідність евакуювати хоча б дітей, оскільки суспензії, що наповнюють смог, незворотно відкладаються в легенях", - зазначив Серебряков.

Крім того, актор побоюється того, що може трапитися в Росії 5-го березня - після виборів Президента.

"Машина запущена, і, як би чесно не пройшли вибори, обов’язково знайдеться чимало тих, хто буде кричати про їх нелегітимність. Війна компроматів, провокації, цькування - все це огидно і створює дивовижну напруженість", - підкреслив Олексій.

На закінчення Серебряков додав, що "втік, не витримавши" життя в Росії.

"І взагалі, я втомився від того, що відбувається в Росії. Можна сказати, - втік, не витримав. Життя коротке, і я не можу і не хочу більше чекати, коли народ порозумнішає. Я не знаю, скільки мені залишилося, але хочу, щоб мої діти засвоїли: світ великий, і жити можна по-іншому. Всі кажуть про штучність західних посмішок, але на мене вже краще штучні усмішки, ніж щира злість."

Олексій Серебряков з родиною емігрував до Канади

Серебряков Олексій Валерійович — один з провідних російських акторів сучасності, заслужений артист Росії (1998), народний артист Росії (2010).

Народився 3 липня 1964 р. в Москві. В кіно москвич Серебряков потрапив випадково: його фотографію в 13-річному віці побачили в "Вечірній Москві" асистенти з підбору акторів популярного радянського серіалу "Вічний поклик". У 1980 році він зіграв головного героя - суворівця Володю Ковальова у фільмі "Пурпурові пагони".

Після школи Олексій Серебряков поступає до Державного інституту театрального мистецтва (рос. ГИТИС), де навчається в майстерні Олега Табакова на акторському факультеті.

Після закінчення вишу у 1986 працює в театрі "Табакерка" свого колишнього майстра. Навіть в ненайкращі часи для пострадянського кінематографу Серебряков регулярно знімається в помітних стрічках ("Афганський злам"), а в часи недавнього буму російського кінематографу актор інтенсифікує свою діяльність: тільки 2005-го він знявся в 8 фільмах, серед яких і "9-та рота" Федора Бондарчука. В 2006 - 7, 2007- 8, 2008 - 11 фільмів, 2009 - 6, 2010 - 7... Минулого року він був задіяний в 7стрічках, стільки ж фільмів має вийти і в цьому році.

Олексій Серебряков працює з такими режисерами як Єгор Кончаловський ("Втеча"), Олександр Рогожкін (Перегін"), Олексій Балабанов ("Жмурки" та "Вантаж 200"), Валерій Тодоровський ("Лещата").

Амплуа актора - характерні герої: це і люди честі, і злочинці.

Останні відомі ролі Олексія Серебрякова - оперуповноважений МУРа майор Шахов, що розслідує справу "радянської мафії" в серіалі "Мисливці за діамантами" та полковник Най-Турс в новому проекті "Біла гвардія" за романом Михайла Булгакова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.