Луценко підозрює, що “творчість” ГПУ однією справою не обмежиться

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.03.2012 12:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16901

Я не виключаю нових кримінальних справ і термінів.

Про це інтерв’ю газеті «Комерсант-Україна» сказав екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

«Підозрюю, що влада сильно образилася на мої, як завжди, жорсткі оцінки, висловлені в останньому слові. Тому я не виключаю нових кримінальних справ і термінів», - заявив він.

Коментуючи вирок як варіант виконання чиєїсь помсти, Луценко зазначив: «Я дійсно вірю, що «зло, скоєне людиною, що з’являється в ньому і викликане ним, руйнують цього дурня, як алмаз точить скелю, з якої він з’явився». Моя мета - зламати систему політичних розправ, а не мстити замовникам, а тим більше виконавцям».

«Не приховую, після суду спав погано. Було почуття образи й навіть злості. Але вже на другий день я це переборов. Намагаюся думати про позитив і пропонувати його тим, хто поруч», - зауважив екс-міністр, говорячи про свій психологічний стан.

Екс-міністр також припустив, що після апеляції його відправлять у колонію для колишніх співробітників правоохоронних органів у Чернігівській області.

«Не знаю, які там умови і як мене зустрінуть ті, хто був засуджений за матеріалами Служби внутрішньої безпеки МВС. Буду жити як всі й постараюся залишитися людиною», - пообіцяв Юрій Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.