Керівництво концтабору перешкоджає Євгенії Тимошенко зустрічатися з матір’ю

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.03.2012 16:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16942

Керівництво Качанівської колонії перешкоджає Євгенії Тимошенко бачитися з матір’ю.

Про це донька Юлії Тимошенко повідомила сьогодні на прес-конференції, повыдомляє прес-служба «Батьківщини».

«Кожен раз, коли я заходжу до Качанівської колонії, придумуються нові аргументи, чому мені туди не треба заходити. Мене обшукують з ніг до голови, придумуються нові слідчі дії для людей, які хочуть відвідати Юлію Тимошенко», - розповіла Євгенія Тимошенко.

На її думку, зараз «створюється ізоляція Юлії Тимошенко від усього світу».

«Чому, коли туди приїжджають представники ОБСЄ і всього світу, їм відмовляють у візитах до моєї мами? Що приховують за цими стінами, чому пенітенціарна служба боїться показати, в якому стані знаходиться моя мама?», - сказала Євгенія Тимошенко.

Вона заявляє, що стан здоров’я її матері не покращується.

"Стан здоров’я не покращується, і не лише тому, що не надається належна медична допомога, а й тому, що здійснюється психологічний тиск. І ми не бачимо, що влада на цьому зупиниться. Ми боїмося за її життя", - сказала Євгенія Тимошенко.

За її словами, зараз в Україні знаходяться німецькі лікарі, які у складі міжнародної медичної комісії обстежували Юлію Тимошенко. "Наскільки я розумію, вони проводять зустріч з українськими лікарями, з міністерством. Вони привезли остаточний висновок, рекомендації", - зазначила вона.

"У компетенції лікарів - не політичні заяви. Їх компетенція – передати свої рекомендації та діагноз пацієнтові, їх рідним, і, напевно, українській частині комісії, яка, як ми сподіваємося, прийме їх рекомендації та буде їх виконувати", - розраховує Євгенія Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.