У “Батьківщині” не знайшли, що сказати про попадання в узгоджені кандидати Волкова

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.03.2012 21:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16948

В партії “Батьківщина” відмовляються коментувати інформацію про можливе балотування Олександра Волкова у мажоритарному окрузі на Сумщині від цієї політичної сили.

В прес-службі першого заступника лідера “Батьківщини” Олександра Турчинова на прохання УНІАН прокоментувати це зауважили, що “сьогодні навряд чи це можливо”. Не відповів Турчинов на це запитання і на своїй сторінці у Facebook.

Так само не вдалося отримати пояснення від лідера фракції “БЮТ-Батьківщина” Андрія Кожемєякіна. В прес-службі партії зауважили, що Кожем’якін взагалі не дає коментарі телефоном. Більше того, в прес-службі порадили звернутися до когось іншого, оскільки Кожем’якін “не відповідає за виборчі питання, і керує виключно фракцією”.

Так само УНІАН не вдалося додзвонитися до низки інших депутатів з фракції “БЮТ-Батьківщина”, зокрема, до першого заступника лідера фракції Сергія Соболєва та заступника лідера фракції Андрія Шкіля. Жоден з них не зняв слухавки.

Як повідомлялося, сьогодні з`явилася інформація, що депутат кількох скликань Верховної Ради Волклв буде балотуватися в парламент по мажоритарному округу в Сумській області від партії "Батьківщина".

Зокрема, листівка з фото Волкова поруч з Юлією Тимошенко роздається людям із наметів з символікою БЮТ і йде передвиборна агітація Волкова як кандидата в депутати по Білопольському округу Сумської області. За часів президентсва Леоніда Кучми Волкова називали “директором парламенту” і свого часу він балотувався до ВР за списком “Блоку Кучма”. Наразі Волков є куратором Сумської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» від виконавчого секретаріату політичної ради партії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.