Регіонали вирішують, хто очолить виборчий штаб замість Клюєва

Автор/джерело -  © Ukranews



Дата публiкацiї - 12.03.2012 12:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16956

Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв вважає, що передвиборчий штаб Партії регіонів на виборах Верховної Ради в 2012 році можуть очолити голова фракції ПР у Раді Олександр Єфремов або віце-прем’єр, поки лідер партії “Сильна Україна” Сергій Тігіпко.

Про це він сказав в інтерв’ю "Інвест газеті".

"Можливо, Олександр Єфремов. Якщо Сергій Тігіпко об’єднається з ПР, можливо і він. Вони обидва вже мають досвід у цьому питанні", - зазначив Клюєв.

Секретар РНБО підкреслив, що не буде займатися передвиборчою кампанією партії ні в якій формі.

"Це несумісно з моєю нинішньою посадою секретаря РНБО. Якщо я вирішу балотуватися в парламент, то візьму відпустку для участі у виборчій кампанії", - сказав він.

При цьому Клюєв додав, що зовсім недавно почав роботу в РНБО і йому цікаво нею займатися, цікавіше навіть, ніж на попередній посаді в Кабінеті Міністрів.

Як повідомляли Ukranews, в кінці 2011 року ПР призначила головою виборчого штабу на виборах Ради Клюєва, який на той час займав посаду першого віце-прем’єра.

14 лютого Президент Віктор Янукович призначив Клюєва секретарем РНБО і пізніше виключив можливість того, що він буде керувати передвиборним штабом партії. Проте ЗМІ засумнівалися в цьому, припустивши, що Клюєв буде керувати штабом з тіні.

Вибори до парламенту повинні пройти 28 жовтня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.