Справа Гонгадзе-2. У справі про вбивство Климентьєва нібито з’явилися підозрювані

Автор/джерело -  © УНН



Дата публiкацiї - 13.03.2012 21:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16976

У кримінальній справі щодо вбивства головного редактора харківської газети “Новий стиль” Василя Климентьєва виконано великий обсяг слідчо-оперативних заходів.

Василь Климентьєв, журналіст

Зокрема, група із 12 працівників міліції вже допитала майже 1250 осіб, провела 183 огляди та 64 обшуки. Із десяти версій, які опрацьовувалися спочатку, у роботі залишилося дві, розповіли в Головному слідчому управлінні МВС.

Правоохоронці також рапортують про проведення 143 експертиз і 43 отриманих дозволів суду щодо зняття інформації з каналів зв’язку. Загалом уже напрацьовано 75 томів цієї резонансної кримінальної справи, що головним чином складаються з матеріалів щоденної роботи правоохоронців Головного слідчого управління, Департаменту карного розшуку МВС, а також працівників ГУМВС України в Харківській області.

"За результатами розслідування, із 10 висунутих раніше версій скоєння злочину для ретельного відпрацювання залишилося лише дві. Під ці версії уже зараз визначено коло осіб, які наразі відпрацьовуються", – кажуть слідчі міліції і додають: "З урахуванням здобутої у процесі слідчо-оперативних заходів інформації щодо можливого перебування причетних осіб до зухвалого злочину за межами країни, направлено відповідне клопотання до сусідніх держав, зокрема й до МВС Російської Федерації про надання оперативно-технічної допомоги у встановлення на їхній території осіб, які обґрунтовано підозрюються у причетності до цього злочину", – відрапортували в міліції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.