Столичне метро вже не найнадійніший транспорт: горіла станція «Осокорки» (відео)

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.03.2012 22:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16985

Сьогодні столичне метро знову примусило громадян пережити неприємні години: з 16.32 до 19.32 кияни не мали змоги потрапити з лівого на правий берег столиці.

Початок пожежі на станції «Осокорки»

У Києві о 19:32 був відновлений рух потягів Сирецько-Печерською лінією метрополітену, повідомляє УНІАН.

Як повідомили у прес-службі Київської міської держадміністрації, станом на зараз відкриті станції «Славутич» та «Позняки».

Станція «Осокорки» залишається сьогодні закритою, потяги проходитимуть повз станцію без зупинки.

У КП «Київський метрополітен» пояснили, що у вестибюлі станції зараз здійснюється генеральне прибирання, тому її відкриють для пасажирів вже завтра, 15 березня, о 05:37 – відповідно до встановленого режиму роботи станції.

Сьогодні о 16:42 у зв’язку із пожежею та задимленням, що виникли внаслідок короткого замикання лампи освітлювального приладу (пізніше вогонь перекинувся на пластикове оздоблення) на станції «Осокорки», було тимчасово закрито на вхід станції «Славутич», «Осокорки» і «Позняки».

Задимлення на станції «Осокорки»

Пожежа на станції метро «Осокорки» викликала паніку серед пасажирів та працівників метрополітену. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook блогер Роман Горбик.

«З вікна було видно, як горять колії, що йдуть у протилежному напрямку, вогонь стояв як від багаття. Люди у вагоні падали навколішки і молилися.»

«Я вже бачила цю смерть в очі» - каже Олена Горбик (матір Романа). Додала, що ніякої допомоги від працівників метро не було й близько, вони самі поховалися від отруйного диму. Єдиний, за її словами, хто викликав повагу - машиніст, вдало провів потяг крізь вогонь.

ВІДЕО

Початок займання





Що відчували пасажири в потягах



Евакуація


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.