Партію Королевської виключили з БЮТ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.03.2012 14:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16992

Рада Блоку Юлії Тимошенко сьогодні, 15 березня, виключила Українську соціал-демократичну партію, яку очолює Наталія Королевська, зі складу Блоку Юлії Тимошенко.

Про це заявили в Центральному штабі Блоку, передає прес-служба.

«Події останніх місяців свідчать про відхід керівництва УСДП та, зокрема, Наталії Королевської, від політичних та ідеологічних засад, на яких створювався БЮТ та функціонує опозиція, а також про співпрацю цієї партії з Адміністрацією Президента та правлячим режимом», - заявили в Центральному штабі Блоку.

«Усе це дало підстави для ухвалення рішення щодо виключення УСДП зі складу Блоку Юлії Тимошенко», - йдеться у заяві.

Як повідомлялося раніше, вчора Королевську виключили з фракції БЮТ.

За офіційною версією, приводом для такого рішення стали систематичні порушення внутрішньої дисципліни фракції і не голосування за проект постанови про виконання рекомендацій ПАРЄ.

Між тим, Королевська у своєму Facebook написала, що вона разом із Сусловим(голос якого не було зараховано - Аратта) подала відповідну заяву.

"Сьогодні хтось вкрав карточку для голосування – довелося зробити дублікат. Також направила листа В. Литвину, щоб зарахували мій голос за внесення до порядку денного проектів постанов про заходи з реалізації рекомендацій і вимог ПАРЄ". - заявила Королевська.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.