Нелюди-шахраї “гріють руки” на чужій біді

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 21.03.2012 16:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17047

Мама Оксани Макар, Тетяна Суровицька, каже, що чутки про те, що у неї на рахунках уже 1,5 млн. грн пожертв від людей - це чорний піар.

Про це пише "Сегодня".

"У мене всього близько 600-700 тис. - показує вона смс-повідомлення в телефоні, які інформують її про стан рахунку." Дивіться, люди все надсилають і надсилають".

Жінка каже, що шахраї, прикриваючись її ім’ям, відкрили п’ять "липових" рахунків. "У мене всього два в Приватбанку. А решта - це шахраї, які наживаються на чужій біді. Вони повинні бути покарані", - пояснює вона.

Лікарі донецького опікового центру продовжують боротися за життя зґвалтованої і спаленої Оксани Макар. На завтра, 22 березня, заплановане чергове хірургічне втручання - лікарі будуть знову видаляти мертві тканини і робити пластику із закриття тазостегнового суглоба.

Про це повідомив керівник опікового центру Еміль Фісталь, який особисто проводить операції Оксані.

"20 березня була операція на прямій кишці і робили очищення ран, тепер будемо закривати тазостегновий суглоб з правого боку - він пошкоджений, стирчать обгорілі кістки, обгорів внизу і хребет. В цілому обгоріли всі кістки нижче пояса. Стан залишається вкрай важким", - пояснив Фісталь.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.