Влада отримала команду знищити рух “Ніхто, окрім нас”

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 22.03.2012 14:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17062

На лідера афганського об’єднання “Ніхто крім нас” Олександра Ковальова продовжують чинити тиск.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Тиск на мене не припинявся. На допити не викликають, бо журналісти підняли шум й вони припинили. Продовжується стеження, прослуховування. Проводять "профілактичні бесіди" з нашими хлопцями, лідерами на місцях. У багатьох з нас є свій маленький бізнес - СТО або мийка машин, наприклад. Власників підприємств викликають слідчі СБУ та МВС. До членів нашої організації різко нагрянули усі перевірки відразу. Це відбувається у всіх областях, де є актив "Ніхто крім нас". На кожному рівні є проблеми. Чиновники отримали централізовану команду - заморозити та знищити рух "Ніхто крім нас", - розповів він.
Ковальов каже, що влада намагається знищити і його вугільний бізнес.

"Податкова проводить таку кількість перевірок, що працювати неможливо. Як знищують усіх в Україні, так і мене. Нічого нового не придумали", - зауважив лідера об’єднання "Ніхто крім нас".

Водночас, він запевняє, що не планує виїжджати з країни.

"Плануємо брати участь у парламентських виборах цього року. Будемо виставляти людей. Працюємо над партією. Наш колега афганець дав нам партію - Громадянський рух України. Ми переоформлюємо її у містах. Проведемо з’їзд. Якщо встигнемо все це зробити, то підемо на вибори", - додав Ковальов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.