Сьогодні рухи об'єднаються, вчергове.

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 20.12.2006 16:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1712

Сьогодні Народний Рух України та Українська Народна Партія підпишуть Декларацію про об’єднання національно-демократичних сил.

Декларацію підпишуть Борис Тарасюк від НРУ та Юрій Костенко від УНП. Як розповів народний депутат, заступник голови НРУ В’ячеслав Коваль, йдеться про початок спільної роботи у політично-суспільному житті. “Ми не хочемо об’єднуватися, щоб завтра роз’єднуватися. Наша позиція: через спільну роботу до об’єднання. А Декларація скеровуватиме нас до об’єднання і відродження колись потужного Руху”, - наголосив Коваль.

Він також зауважив, що готується звернення до всіх національно-демократичних сил України з пропозицією координувати подальшу політичну діяльність. “Я думаю, що прийшов час думати про те, щоб створювати потужну правоцентристську силу”, - додав заступник голови НРУ.

Від “Аратти”: Можна перерахувати безліч спроб до об'днання РУХів, роз'єднаних ще за часів Чорновола. Я правило, такі об'єднання виявляються мертвородженими з-за неадекватних амбіцій лідерів та аморфності і “раболєпія” партійних мас. Проте, якщо РУХи об'єднуються - скоро вибори. Не інакше.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.