Регіонал-українофоб запропонував «загнобити» 5 канал

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 29.03.2012 18:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17120

Депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв заявив, що на всіх партійних зустрічах переконує однопартійців не ходити на 5 канал.

Болдирєв закликав соратників не ходити на 5 канал

Болдирєв заявив про це під час рекламної паузи в програми «Час. Підсумки дня», ведучим якої є Святослав Цеголко.

«5 канал потрібно загнобити і зробити так, щоб канал дивилася тільки сім’я Петра Порошенка», - заявив Болдирєв.

Пізніше міністр економіки Петро Порошенко, який є головним бенефіціаром 5 каналу, відреагував на заяву депутата від ПР. «Під час Великого посту віруючій людині не варто сердитися на слова, які лунали на адресу сім’ї «товариша Порошенка». Але я не можу не відреагувати на те, що стосується моєї 5-канальної сім’ї. Пане депутат, думаю, що Вам для того, щоб залагодити конфлікт з журналістами 5 каналу буде досить перепросити, визнавши, що слово «загнобити» Ви вживали не щодо них, а на адресу безглуздих політиків, що дозволяють собі поведінку, яка може загнобити гідність порядної людини, якою Ви, напевно, себе вважаєте»,- зазначив він.

При цьому міністр заявив, що змінив свою думку про Болдирєва. «І ще: Святославе, Романе, Сергію та інші журналісти, не звертайте на подібні речі уваги. Я завжди пишався тим, що Ви прямуєте стандартам професії. Завжди відстоюєте себе і команду. Бути її частиною для мене велика честь», - заявив Порошенко.

Раніше Болдирєв неодноразово робив резонансні заяви. Зокрема, він заявляв, що «УРСР створили три кривавих диктатори - Ленін, Сталін, і Хрущов» і висловив думку, що «Україна стане стійкою країною після того, як позбавиться або від заходу, або від сходу».

«Я за те, щоб вона позбулася Галичини. Якщо прибрати Галичину з моєї країни і залишити справжню Україну - з Донбасом і Кримом, це і буде перша Росія. А там буде Російська Федерація», - заявляє депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.