Азаровська культур-мультур

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 20.12.2006 22:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1721

Азаров не має наміру вибачатися перед депутатами.

Кожен народний депутат зрозумів, куди його послав учора під час розгляду в парламенті питання про Держбюджет на 2007 рік, перший віце-прем’єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров, повідомляє Кореспондент.net.

Так думає сам Азаров, про що він повідомив сьогодні, 20 грудня, відповідаючи на питання журналістів.

Азаров зазначив: "Кожен зрозумів". На питання, чи не збирається він вибачитися перед народними обранцями, глава Мінфіну підкреслив: "Мені немає за що перепрошувати".

У той же час, у Кабінеті міністрів упевнені, що "вихованість повинна домінувати в поведінці членів уряду".

"Я був відсутній у цей момент і в ложі уряду, і в залі, і не чув, що відбулося між Миколою Яновичем і народними депутатами. Тому мені складно відповідати на ваше питання і на дії, що могли б бути наслідком цього. Але загальний підхід такий: мені здається, що політична культура і просто вихованість повинні домінувати в поведінці кожної людини, тим більше членів уряду", - сказав міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов.

19 грудня Азаров з парламентської трибуни закликав Президента України підписати нову редакцію Закону Про держбюджет на 2007 рік. У своєму виступі у Верховній Раді він звернувся до депутатів і заочно до Президента, сказавши: "Не можна бути безвідповідальними перед своїми людьми".

Депутати від БЮТ і Нашої України відреагували на репліку першого віце-прем’єра дружним гулом. "Та пішли ви", - роздратовано сказав член уряду, чим викликав бурхливі оплески залу. "Для вас це ігри, а для мене - усе моє життя. Для мене це чотирнадцятий бюджет", - пояснив Азаров свою реакцію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.