Нардеп Дубовой заявляє, що його примусово тушкують

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 11.04.2012 17:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17217

Олександр Дубовой, народний депутат від парламентської фракції БЮТ-Батьківщина заявив, що протягом двох останніх років йому неодноразово пропонували перейти в провладну більшість. Після відмов йому почали погрожувати.

"Спочатку такі пропозиції були фінансового характеру, але після категоричних відмов представники влади відверто почали погрожувати проблемами, які у мене виникнуть", - зазначив політик.

За словами Дубового, протягом останніх двох тижнів влада почала виконувати ці обіцянки.

"Почався тиск на мою сім’ю, на бізнес моїх родичів. Однак найголовніше те, що просто зараз представники правоохоронних органів захопили мою громадську приймальню народного депутата в місті Ізмаїл Одеської області. Люди, які назвали себе міліцією і прокурорами, відмовилися надавати будь-які документи на право проведення обшуку в громадській приймальні народного депутата ", - наголосив Дубовий.

Нардеп також зазначив, що співробітникам його приймальні і близько 150 дітям, які перебувають у класах, навіть не дозволяють вийти в туалет. Їхні батьки, які прибули до приміщення, не розуміють, чому влада знущається над дітьми, за словами Дубового.

У зв’язку з цим Олександр Дубовой звернувся до Президента, Генерального прокурора і міністра внутрішніх справ з вимогами негайно припинити знущання над дітьми.

Нагадаємо, що в лютому бютівець Забзалюк заявив, що за перехід до депутатської групи Реформи заради майбутнього отримав 450 тисяч доларів. При цьому Забзалюк продемонстрував аудіозаписи розмови з людиною, яку він називає народним депутатом і керівником групи Ігорем Рибаковим.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.