Таксисти протестували проти дій влади під вікнами Азарова

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.04.2012 16:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17270

Сьогодні столичні таксисти провели під кабміном акцію протесту проти спроби Міністра інфраструктури Бориса Колеснікова і очільника КМДА Олександра Попова монополізувати послуги таксі у Києві.

Організаторами акції виступили: Громадянський рух “Спільна Справа”, ГО “Таксі столиці”, ГО “Київський бізнес-клуб”, ГО “Громадянський опір”.

На думку організаторів протесту, сьогоднішня акція матиме продовження у інших містах України, оскільки спроби монополізації послуг таксі відбуваються і в інших містах.

Учасники протесту на своїх автомобілях здійснюватимуть циклічний рух в межах вулиць Грушевського, Інститутська, Хрещатик та Шовковична. Автомобілі будуть прикрашені плакатами, прапорами та жовто-блакитними стрічками.

За даними організаторів на акцію протесту сьогодні виїхало більше 200 машин зі 150 служб таксі столиці.

Організатори акції повідомили журналістів, що співробітники ДАІ зупинили 10 машин протестувальників під надуманими причинами. Один із автомобілів патруль зупинив на перетині вулиць Садової та Інститутської за нібито за подачу звукового сигналу, тоді як протокол про адміністративне правопорушення складається за перешкоджання автомобільного руху. Кількох перехожих, які погодилися виступити як свідки, інспектор ДАІ відмовився опитувати. Одну із машин протестувальників намагалися забрати на евакуаторі, але учасники акції завадили цьому.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.