Показуха. Чутки про руйнування Андріївського узвозу дійшли до вух Міністра

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 19.04.2012 13:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17283

Дані щодо всіх будівельних робіт на Андріївському узвозі будуть розглянуті на засіданні відповідної урядової комісії.

Про це заявив голова Мінрегіонбуду Анатолій Близнюк під час першого засідання урядової комісії з питань перевірки обґрунтованості будівництва на Андріївському узвозі в Києві, повідомляє прес-служба відомства.

"Ми повинні називати речі своїми іменами. На проблему слід дивитися ширше – не тільки на постраждалу ділянку. Увесь Андріївський узвіз слід розглянути, як елемент генерального плану міста. Архітектори мають представити детальний проект, яким він має бути, з громадськістю необхідно все погодити, а всі власники – будувати лише те, що їм запланували професіонали та погодила громадськість", – сказав він.

За його словами, посадові особи всіх залучених до роботи в Комісії відомств за своїм напрямком повинні до наступного засідання зібрати "вичерпні відомості" про всі об’єкти та роботи, які ведуться чи тільки плануються на узвозі.

"Ці дані потрібні по кожному об’єкту без винятку, і стосуватиметься це абсолютно всіх – міської адміністрації, відомств, які вже залучені, чи будуть залучені пізніше", – сказав Близнюк.

На його думку, скандал спричинила відсутність координації між учасниками процесу реконструкції, формальний підхід та відсутність діалогу з громадськістю.

За словами міністра, після збору всіх вихідних даних, урядова комісія "забезпечить максимальну публічність вироблення та застосування своїх рішень".

Як відомо, раніше голова КМДА Олександр Попов заявив, що 99% земельних ділянок на Андріївському узвозі перебувають у приватній власності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.