Концтабірні лікарі визнали, що стан здоров’я Луценка покращився від часу голодування

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 20.04.2012 14:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17296

Колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка перевели назад у Лук’янівське СІЗО з Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де він проходив обстеження.

Як повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби, за час перебування Луценка в лікарні екс-міністр був всебічно обстежений висококваліфікованими лікарями різного профілю, пройшов низку інструментальних і лабораторних досліджень.

Лікарі Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги констатували поліпшення стану здоров’я колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"На сьогодні стан Юрія Луценка фахівцями Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги оцінюється як задовільний, а порівняно із травнем минулого року (перебував у цій же лікарні на обстеженні й стаціонарному лікуванні) лікарі констатують поліпшення стану його здоров’я", - йдеться в повідомленні.

При цьому лікарі підтвердили раніше поставлені Луценку комісією фахівців Міністерства охорони здоров’я діагнози. Гепатиту С у Луценка, як і під час попередніх обстежень, виявлено не було.

Нагадаємо, 6 квітня Луценка доправили до лікарні швидкої допомоги в Києві для обстеження.

Від “Аратти”: к відомо, рік тому Луценка було госпіталізовано у зв’язку з критичним станом здоров’я, яке виникло внаслідок тривалого голодування.

Якою ж міру цинізму треба мати, щоб публічно заявляти про значне покращення стану здоров’я в’язня, у порівнянні з тим, що рік тому він був на крок від загибелі? Цікаво, за якими критеріями набирають в Україні персонал ( в тому числі і медичний) для обслуговування концтаборів? Напевно ще за інструкціями часів Сталіна.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.