Народжені під знаком Водолія і Терезів найчастіше потрапляють у ДТП

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 21.12.2006 13:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1730

Фахівці дійшли висновку, що частота потрапляння в аварії окремо взятої людини сильно залежить від її знаку Зодіаку.

Знаки Зодіаку впливають на “аварійність” водіїв

У ході дослідження, проведеного експертами канадського ресурсу InsuranceHotline.com, що консультує автовласників з питань страхування, було вивчено страхову історію 100 тис. американських і канадських водіїв за останні шість років. За словами власника сайту Лі Романова (Lee Romanov), спочатку це робилося ради жарту, але потім з'ясувалося, що знаки зодіаку чинять на водія серйозний вплив.

Відповідно до результатів дослідження, що стали приводом книги “Автомобільна карма” (Car Carma), найчастіше в аварії попадають народжені під знаком Терезів (23 вересня-22 жовтня) - через невміння приймати швидкі рішення. Наступний за "аварійністю" знак - Водолій (20 січня-18 лютого). Їх навпаки вважають занадто імпульсивними водіями.

Вперті Овни (21 березня - 19 квітня) займають третє місце через небажання пропускати кого-небудь вперед. Риби (19 лютого - 20 березня) - 4 місце - надто мрійливі і відірвані від реального світу. Скорпіони (23 жовтня - 21 листопада, 5 місце) мстиві і часто впадають у гнів. Тельці (20 квітня - 20 травня, 6 місце) за впертістю часом не поступаються Овнам. Стрільці (22 листопада - 21 грудня, 7 місце) часто йдуть на ризик, а також люблять побалакати, що відволікає від водіння.

Козероги (22 грудня - 19 січня, 8 місце) занадто зорієнтовані на мету. Для них важливіше пункт призначення, ніж шлях до нього. На думку Козерога, правила створені для інших водіїв, що повинні дотримувати них, щоб Козеріг завжди міг встигнути вчасно. Діви (23 серпня - 22 вересня, 9 місце) занадто чуттєві і приділяють надмірну увагу дрібницям. Вони можуть вдарити по гальмах через кішку, що вискочила на дорогу, створивши купу-малу з десятка машин.

Люди, що народилися під трьома знаками, що залишилися, попадають в аварії найрідше. Третє місце належить Ракам (21 червня - 22 липня): вони дуже дружелюбні і вважають інших учасників руху членами своєї родини. Друге місце - за Близнюками (21 травня-20 червня) - вони з народження запрограмовані на багато, і можуть їсти, пити, читати і робити макіяж, продовжуючи досить непогано керувати автомобілем.

Найбільше рідко причиною аварії стають Леви (23 липня - 22 серпня). Вони щедрі і легко звільняють дорогу бажаючим. При цьому власна зарозумілість змушує їх прагнути до того, щоб стати кращими водіями на дорозі, повідомляє Korespondent.net.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.