Янукович прагне так залякати опозицію, щоб взагалі не довелося фальсифікувати вибори

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 23.04.2012 11:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17303

Останні процеси над опозиційними політиками свідчать про те, що Віктор Янукович намагається остаточно залякати опозицію.

Депутат від Партії зелених Німеччини Віола фон Крамон

Про це депутат від Партії зелених Німеччини Віола фон Крамон заявила в інтерв’ю виданню Die Tageszeitung.

«В Україні пригнічується будь-який демократичний розвиток, немає ніякої свободи друку і свободи взагалі. Тиск з боку служб безпеки Януковича надзвичайний. Окремо можна виділити вендету проти членів колишнього уряду. І ця кровна помста ще не закінчена. Нині понад 20 колишніх членів уряду перебувають в ув’язненні або під вартою. Це настільки цинічно та жорстоко, що від реакції не утримують вже навіть професійні спортивні асоціації», - зазначила фон Крамон.

Вона заявила, що зараз все більше отримує електронні листи від опозиційних політиків, журналістів та громадських діячів, які просять про допомогу.

«Вони розповідають про тиск на них. Для Януковича зараз важливо перед парламентськими виборами залякати опозицію таким чином, щоб йому взагалі більше не довелося фальсифікувати результати виборів. В Україні неймовірно важко знайти людей для незалежної виборчої комісії, тому що вони бояться репресій», - додала депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.