За чесні вибори. Клюєв очолив виборчий штаб Партії регонів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 23.04.2012 22:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17308

Керівником публічної виборчої кампанії затвердили Сергія Тігіпка, заступником з ідеології – Бориса Колеснікова.

Як повідомив народний депутат України, перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак, таке рішення прийнято сьогодні на спільному засіданні політради партії і фракції ПР, повідомила прес-служба Партії регіонів.

«Андрій Петрович Клюєв, який очолив Центральний виборчий штаб, – сьогодні найбільш підготовлена людина в партії», – наголосив Рибак.

За його словами, до роботи у виборчому штабі також буде залучено «команду професіоналів, яка проводила не одні вибори».

«Керівником публічної виборчої кампанії Партії регіонів затверджено Сергія Тігіпка, заступником з ідеології – Бориса Колеснікова, заступником з координації діяльності Партії регіонів і роботи з громадськими організаціями та іншими політичними партіями – Володимира Рибака, заступником з роботи з VIP-агітаторами і взаємодії з Верховною Радою – Олександра Єфремова», – повідомив Рибак.

При цьому він зазначив, що всі згадані рішення було ухвалено одностайно.

Відповідаючи на запитання про те, чи візьмуть названі представники Партії регіонів відпустки на час проведення виборчої кампанії, Рибак наголосив: «Всі діятимуть відповідно до законодавства.

Від «Аратти»: судячи з персоналій керівництва виборчого штабу, у Партії регіонів не надто сподіваються на симпатії біомоаси, вибачаюсь, нас, виборців. Як і слід було очікувати, запущено традиційний адмінресурс.

А хіба на інше може розраховувати команда проФФесіоналів-банкрутів?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.