Кримінальна війна. У Дніпропетровську сталося декілька вибухів, є жертви

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 27.04.2012 13:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17348

Сьогодні близько 12-ї години дня у центрі Дніпропетровська на зупинці трамвая № 1 «Вулиця Сєрова» стався вибух.

Як передає кореспондент УНІАН з місця подій, за попередніми даними, в результаті вибуху постраждали 4 особи, яких госпіталізовано.

Рух трамвая № 1 зупинено, зупинка частково зруйнована, також вибито скло у вікнах трамваю, який стоїть на зупинці. Місце події оточено міліцією.

Проводяться експертизи. Поки коментарів правоохоронних органів немає.

На даний момент сталися вже чотири вибухи невідомих пристроїв, постраждали 9 людей.

Про це повідомив журналістам начальник Відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

Наразі кореспондент УНІАН, як і всі журналісти, перебуває біля місця третього вибуху, який стався 15 хвилин тому на центральній алеї проспекту Карла Маркса в районі входу до Парку культури та відпочинку. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

О 12.20 другий вибух стався також на перехресті проспекту Карла Маркса і вулиці Столярова навпроти кінотеатру «Панорама». Вибуховий пристрій спрацював в урні. За словами О.Щербатова, вибухнув пакет, кинутий в урну. Внаслідок цього вибуху постраждали троє людей, які сиділи поряд на лавці біля Пам’ятника закоханим. За словами О.Щербатова, одна людина одержала легкі тілесні ушкодження і від медичної допомоги відмовилася.

Як повідомилося раніше неперевірене джерело, сьогодні до міліції зателефонував невідомий і повідомив про те, що сьогодні в Дніпропетровську буде здійснено 9 вибухів. Відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН, О.Щербатов заявив, що у нього немає такої інформації.

Четвертий вибух стався приблизно о 12.45 також на зупинці трамвая №1 на вулиці Сєрова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.