Під шумок. Столична міліція переведена на посилений режим роботи

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 28.04.2012 12:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17359

У зв’язку з терактами у Дніпропетровську особовий склад київської міліції з 27 квітня переведено на посилений варіант несення служби.

"З метою забезпечення безпеки киян та гостей столиці керівництво столичної міліції звертається до громадян з проханням бути пильними, негайно повідомляти про підозрілих осіб або предмети", - повідомили в управлінні МВС у Києві.

Як повідомлялося, напередодні ввечері в столиці вже стався один інцидент. Близько 21 години на Майдані Незалежності до працівників телеканалу "Аль-Джазіра", які здійснювали пряме включення, звернувся чоловік та повідомив, що у нього у пакеті знаходиться вибуховий пристрій.

Журналісти повідомили про це міліції, на місце події негайно прибула вибухо-технічна та слідчо-оперативна групи.

Оглянувши пакет, у якому за твердженням чоловіка, була бомба, працівники міліції виявили кип’ятильник та електронну іграшку. Чому він зробив завідомо неправдиве повідомлення, чоловік вичерпної відповіді надати не зміг. За результатами перевірки буде прийнято рішення про порушення кримінальної справи. Чоловікові може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Як повідомлялося раніше, вдень у п’ятницю, 27 квітня, в центрі Дніпропетровська сталася серія вибухів. Постраждали 29 людей, 26 з них були госпіталізовані. Троє з постраждалих (серед них підліток) досі перебувають у важкому стані.

Прокуратура порушила кримінальну справу за статтею "терористичний акт".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.