У дурного хазяїна і собаки дурні: держиморди за адмінпорушення тягли за руки жінку з церкви

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.05.2012 02:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17399

Два гучних випадки неправомірного застосування сили охоронцями порядку проти простих громадян трапилися в Україні.

Жінку, яка незаконно торгувала м’ясом на стихійному ринку Львова, правоохоронці жорстоко витягли на вулицю

Міліціонери винесли порушницю за руки і ноги з церкви 50-річну мешканку одного зі сіл на Львівщині за руки і ноги жорстоко витягли з церкви Львова четверо правоохоронців. Зробили вони це лише для того, щоб скласти у відділку на неї адмінпротокол.

На відео, яке вдалося отримати з камер спостереження, видно, як двоє чоловіків, один з яких не у формі міліціонера, буквально за руки і ноги витягують літню жінку з церкви Покрови Пресвятої Богородиці на вул. Личаківській у Львові.

Після бесіди з правоохоронцями жінці наказали йти з ними у відділок міліції - щоб скласти адмінпротокол. Жінка відмовилася. Міліціонери зайшли за нею до церкви Покрова на вул. Личаківській. До церкви жінка зайшла попросити води або ліки, бо відчувала себе погано від хвилювання.



"Я пішла наверх на Личаківську, до автобусу. Йшла під гору, а було так жарко в той день, а я в куртці і вже чую, що мені так погано, що я не дійду до аптеки, щоб купити барбовал звичайний, який я приймаю для заспокоєння. І вже так в очах потемніло. Ну, думаю, до церкви зайду і відпочину, води вип’ю, а вони (міліціонери) за мною туди", - розповіла потерпіла.

На Житомирщині співробітники міліції влаштували бійку з місцевими селянами

Останні кажуть, міліціонери відпочивали в їхньому селі, і були напідпитку. Троє сільських хлопців, які потрапили під міліційні кийки, опинились у лікарні із рваними ранами, забиттями і струсом мозку.



За матеріалами ТСН.ua


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.