Учнів харківських шкіл змушують брати участь у підкупі виборців регіоналами

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 8.05.2012 13:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17407

Учнів шкіл Ленінського та Жовтневого районів Харкова примушують розносити пенсіонерам продуктові набори та вітальними листівками до 9 травня від народного депутата від Партії регіонів Олександра Фельдмана і харківського міського голови Геннадія Кернеса.

В наборі з рекламою фонду «Допоможи ближньому» вкладено 1 кг гречаної крупи, 0,5 кг цукру, невеликий пакетик цукерок «Корівка», 0,5 л соняшникової олії, пачка чаю, пачка печива і баночка згущеного молока.

До набору додається дві листівки, в яких Фельдман і Кернес вітають ветеранів з 9 травня, а так само закликають їх, зокрема, до відродження промисловості, науки та соціальної справедливості.

За розповідями батьків учнів шкіл зазначених районів, до набору додавався листок паперу, на якому були вказані прізвища, імена та адреси людей, яким діти повинні були доставити пайки від Фельдмана і Кернеса. При отриманні пайка ветеран зобов’язаний був поставити підпис навпроти свого прізвища, листи учні повинні повернути в школу.

За розповідями самих дітей, які доставляли пайки ветеранам, люди брали їх охоче і відразу розглядали вміст. Але побачивши, від кого отримали продукти, починали обурюватися і критикувати харківську владу та керівництво держави.

Як повідомлялося раніше, ідентичні продуктові набори роздають мешканцям Харкова народний депут від Партії регіонів Ірина Бережна та її позафракційний колега, який входить до провладної більшості у парламенті, Валерій Писаренко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.