Свобода мирних зібрань. Львівським опозиціонерам не дають автобуси для поїздки на Форум Об’єднаної опозиції

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 10.05.2012 15:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17418

Львівські перевізники масово відмовляються надавати транспорт для поїздки у Київ на Форум Об’єднаної опозиції. Опозиціонери також скаржаться, що неможливо купити квитки на поїзд для групової поїздки. Люди купують квитки на поїзд індивідуально, частина їхатиме власним автотранспортом.

Львівські компанії, що займаються пасажирськими перевезеннями, масово відмовляються надавати в оренду транспорт для поїздки на Форум Об’єднаної опозиції, що відбудеться у Києві 12 травня. Про це повідомив лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик, який очолюватиме делегацію від Львівщини.

За його словами, також неможливо купити квитки на поїзд для групової поїздки людей. «Забезпечити організований доїзд до Києва ні автобусами, ні залізничним транспортом є неможливо. Партійці купують квитки на поїзд індивідуально, частина їхатиме власним автотранспортом», — зазначив Ілик, якого цитує прес-служба партії.

Загалом від Львівської «Батьківщини» участь у Форуму візьме понад 50 партійців, хоча бажаючих було значно більше. Ілик зазначив, що такі відмови від автоперевізників в офісі «Батьківщини» отримують не вперше.

Як повідомлялося раніше, 23 квітня партії «Батьківщина» і «Фронт змін» підписали Декларацію єдності для перемоги на парламентських виборах.

Всього до складу Об’єднаної опозиції, яка спільно йде на парламентські вибори 2012 року, увійшли шість партій: «Батьківщина», «Фронт змін», Народний Рух України, «Народна самооборона», «За Україну!", "Реформи і порядок».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.